Sociala medier/Marknadsförings-geni sökes till Kulturernas Karneval!

Organisation: 
  • Kulturernas Karneval, KulturAlla

Är du intresserad av projektplanering, kultur och kreativt skapande? Just nu söker Uppsalas varmaste festival, Kulturernas Karneval, nya projektmedlemmar. Genom att vara med i skapelseprocessen av Kulturernas Karneval får du möjlighet att bygga erfarenheter inom projektplanering och kultur samtidigt som du träffar nya människor och lär känna Uppsalas kulturliv. Var med och skapa ett av Uppsalas största evenemang!

Marknadsföring och Social media

Är du intresserad av marknadsföring och/eller social media? Inom denna grupp sköts Kulturernas Karnevals textbaserade och visuella kommunikation, både för tryckt material och digitala medier. Just nu arbetar vi med årets marknadsföringsstrategi och söker dig som är kulturintresserad, vill skapa digitalt material och arbeta med social medier. Det är toppen om du talar och skriver svenska och engelska då vårt internationella team gärna vill ha hjälp med att producera innehåll på svenska.

Anmälan

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka in en ansökan i formuläret nedan. Vi rekryterar dock nya medlemmar löpande. Efter att du ansökt kontaktar vi dig för att boka ett informationsmöte där också du får möjlighet att berätta mer om dig själv och det du är intresserad av. Därefter bjuds du in till projektmöten som hålls ungefär varannan vecka.

Kom ihåg att vem som helst kan söka sig till projektgruppen och att ditt engagemang är viktigare för oss än dina tidigare erfarenheter​.

Kulturernas Karneval är en färgsprakande folkfest som kommer att genomföras för 10:e gången 26-27 Maj 2018.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Informationsträff sker löpande för nya volontärer. När vi fått er ansökan hör vi av oss och kommer överens om tid och plats för en första träff. Uppdraget sträcker sig från december 2017 t.o.m maj 2018, men vi välkomnar även personer som bara kan vara med delar av perioden.
Specifika önskemål eller information: 
Oavsett om du har erfarenhet av ett liknande projekt kan du hitta ett uppdrag hos oss. Karnevalens arbetsprocess ger möjlighet till både ett socialt nätverk genom regelbundna möten och självständigt arbete om man så önskar. I projektgruppen kommer du att bidra till en grupp som består av många olika åldrar, kompetenser och bakgrund. Du kan välja ett uppdrag där du har nytta av din kompetens eller ett uppdrag som du vill utvecklas inom. Vi strävar efter att lära av varandra och ha roligt tillsammans under projektprocessen!
Minimiåtagande: 
ca 2 timmar per vecka
Adress: 
Väpnargatan 24
75336 Uppsala
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.