Är du en kreativ eldsjäl? Grafisk designer sökes till Kulturernas Karneval!

Organisation: 
  • Kulturernas Karneval, KulturAlla
Plats: 
  • Uppsala
  • Uppsala
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Integration och asylsökande
Kultur

Var med och skapa ett av Uppsalas största evenemang! Är du intresserad av form, bild och kreativt skapande i samband med kultur? Just nu söker Uppsalas varmaste festival, Kulturernas Karneval, en grym grafisk formgivare. Genom att vara med i skapelseprocessen av Kulturernas Karneval får du möjlighet att bygga erfarenheter inom projektplanering och kultur samtidigt som du träffar nya människor och lär känna Uppsalas kulturliv.

Grafisk Designer

I rollen som grafisk designer hos oss ingår det att ta fram grafiskt material för våra digitala delar så som våra sociala medier och hemsida samt traditionella som inkluderar flyers och annonser inför festivalen som vi kommer att använda i marknadsföringssyfte.

Anmälan

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt gärna. Ansök genom att skicka in en ansökan i formuläret nedan. Vi rekryterar dock nya medlemmar löpande. Efter att du ansökt kontaktar vi dig för att boka ett informationsmöte där också du får möjlighet att berätta mer om dig själv och det du är intresserad av. Därefter bjuds du in till projektmöten som hålls ungefär varannan vecka.

Kom ihåg att vem som helst kan söka sig till projektgruppen och att ditt engagemang är viktigare för oss än dina tidigare erfarenheter

Mer om Kulturernas Karneval

Kulturernas Karneval är en färgsprakande folkfest som kommer att genomföras den 25-26 Maj 2019 och i år gör vi en extra satsning för barn och familj.

Karnevalen bjuder på ett karnevalståg genom centrala Uppsala till en festplats i Engelska Parken med musik, dans, mat, marknad och annat kul! Vi vill med Kulturernas Karneval hylla alla de kulturer, kulturuttryck och konstformer som förgyller samhället idag. Vi vill vara en scen och ett forum för det breda och myllrande kulturlivet. Dessutom vill vi vara en generationsövergripande, drogfri folkfest för alla som bor i Uppsala och för karnevalsfantaster runtom i Sverige. För mer information gå in på http://kulturernaskarneval.se

Välkommen till ett kreativt och roligt uppdrag!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Informationsträff sker löpande för nya volontärer. När vi fått er ansökan hör vi av oss och kommer överens om tid och plats för en första träff. Uppdraget sträcker sig från nov 2017 t.o.m maj 2018, men vi välkomnar även personer som bara kan vara med delar av perioden.
Specifika önskemål eller information: 
Oavsett om du har erfarenhet av ett liknande projekt kan du hitta ett uppdrag hos oss. Karnevalens arbetsprocess ger möjlighet till både ett socialt nätverk genom regelbundna möten och självständigt arbete om man så önskar. I projektgruppen kommer du att bidra till en grupp som består av många olika åldrar, kompetenser och bakgrund. Du kan välja ett uppdrag där du har nytta av din kompetens eller ett uppdrag som du vill utvecklas inom. Vi strävar efter att lära av varandra och ha roligt tillsammans under projektprocessen!
Minimiåtagande: 
2-8 timmar i veckan
Adress: 
Väpnargatan 24
75336 Uppsala
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.