Uppsala: Designa vår nya affisch!

Organisation: 
  • Föreningen Medveten Konsumtion Sverige
Plats: 
  • Uppsala
  • Uppsala
Ändamål: 
Kultur
Social gemenskap
Upplysning och folkbildning

Är du utbildad, eller har ett bra öga för grafisk design? Då har du chansen att sätta ditt namn på Stora Bokbytardagens nya poster - som sprids över hela landet.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Du får fria händer att skapa underlaget till en ny och innovativ affisch till Stora Bokbytardagen, dagen då alla byter böcker. Sedan sätter vi oss tillsammans och tittar på hur vi kan få den så bra och tydlig som möjligt. Den kommer att sättas upp på bokbytarstationer över hela landet och förra året arrangerades bokbyte på över 110 platser runt om i Sverige. Det är också ett utmärkt tillfälle för dig som vill utöka din portfolio till framtida jobbansökningar. Kom gärna med flera olika förslag!
Specifika önskemål eller information: 
Om Stora Bokbytardagen Stora Bokbytardagen sker alltid den 16 maj och är en dag då man kan ta med sig en bok hemifrån och komma hem med en annan. Det är tänkt som ett tillfälle att träffa nya människor som du kanske aldrig mött annars och samtidigt uppmuntra till mer läsande och lärande. Du hittar den gamla affischen här: www.storabokbytardagen.se
Minimiåtagande: 
Du har friheten att lägga upp din tid själv och all kontakt kan ske på distans. Vi vill gärna få en förlag så fort som möjligt tveka inte att maila ditt intresse tillsammans med några exempel på vad du designat tidigare.
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.