Gör en hållbar och kul insats innan jul, som ger liv åt barns drömmar

Organisation: 
  • Erikshjälpen Second Hand, Uppsala
Plats: 
  • Uppsala
  • Uppsala
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Miljö och natur
Mänskliga rättigheter

Är du ett stilsäkert modelejon? En litteraturexpert full av boktips? Stark, eller kanske strukturerad? Eller trivs du bäst i det sociala mötet och med en kaffekanna i din hand? Vi har en mängd olika uppdrag i vår second hand- butik och hoppas att det finns något som passar just dig! Kanske vill du hjälpa oss bakom ”kulisserna”, med att sortera, prismärka, diska eller putsa våra fantastiska inkommande gåvor?

Alternativt hjälpa oss inne i butiken med att skylta, stå i kassan, sälja möbler, ge tips och råd om kläder, brygga kaffe och servera bullar i vårt kafé? Du bestämmer själv vilket uppdrag du vill hjälpa till med!

Det är kul att göra skillnad tillsammans!

Din praktiska insats i och bakom vår butik gör skillnad för barn i Sverige och utomlands. Överskottet från butikerna delas mellan barnrättsorganisationen Erikshjälpen och butikens lokala samarbetspartners.

Varmt välkommen med din intresseanmälan om ett volontärskap hos oss!

* Du kan läsa mer om Erikshjälpen och våra projekt för barns rättigheter på https://erikshjalpen.se/

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs i våra lokaler på Bolandsgatan 8 A i Uppsala och det finns möjlighet att hjälpa till under tisdagar och torsdagar mellan klockan 11:30-18.00 och lördagar mellan 10:30-16.00. Måndag, onsdag och fredag kan du hjälpa oss mellan 8-16. Då arbetar vi bakom kulisserna med sortering, prismärkning och skyltar inför försäljning. Vi önskar ett minimiåtagande på 4 timmar i månaden. Sedan bestämmer du själv hur mycket du vill och har möjllighet att engagera dig.
Specifika önskemål eller information: 
Inga tidigare erfarenhet krävs, engagemang och glädje inför att hjälpa till, räcker gott! Vi har en varm gemenskap och fikar tillsammans på förmiddagarna.
Minimiåtagande: 
Vi önskar att du hjälper oss minst 4 timmar i månaden.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.