Vill du kämpa för mänskliga rättigheter?

Organisation: 
  • Amnesty International, Uppsala Distrikt
Plats: 
  • Uppsala
  • Uppsala
Ändamål: 
Internationellt arbete i Sverige
Mänskliga rättigheter
Social gemenskap

Vill du kämpa för mänskliga rättigheter tillsammans med ett gäng superhärliga människor här i Uppsala? Vill du lära dig mer om de mänskliga rättigheterna samtidigt som du utvecklas på ett personligt plan när det kommer till exempelvis kommunikation, projekt som arbetsform och ledarskap. Då är Amnesty International Uppsala något för dig!

Du är varmt välkommen till vår informationskväll. Vi kommer då berätta mer om organisationen och vårt arbete i Uppsala samt hur du kan engagera dig för de mänskliga rättigheterna. Och naturligtvis bjuder vi på gofika!

I Uppsala finns 10 olika arbetsgrupper, som arbetar med specifika frågor så som ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter (tex kvinnors rättigheter). Det finns också grupper som arbetar med specifika områden så som Colombia och Israel/Palestina. Därför finns stora möjligheter att hitta det som just du vill arbeta med.

Amnesty International är en världsomspännande organisation med över 7 miljoner människor som på olika sätt arbetar för att stärka de mänskliga rättigheterna. För mer information vänligen se www.amnesty.se

När och var ska uppdraget genomföras: 
När: torsdag 27 september kl: 18:00-20:30 Var: Övre Slottsgatan 11B, SE-753 12 Uppsala, Sverige
Specifika önskemål eller information: 
Inga erfarenheter krävs.
Minimiåtagande: 
Som aktivist i en ideell organisation är det frivilligt hur mycket du väljer att bidra med. Däremot ser vi helst att du deltar på minst två möten per termin.
Adress: 
Övre Slottsgatan 11B
75312 Uppsala
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.